Τρόποι πληρωμής

1. Μέσω Τραπεζικής κατάθεσης στο λογαριασμό:

Εθνική Τράπεζα: 318/615510-39

ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : GR0301103180000031861551039

Δικαιούχος: ΚΑΤΣΕΝΟΣ ΦΩΤΙΟΣ – ΤΖΑΜΑΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας με τα έξοδα μεταφοράς,προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία προετοιμασίας της παραγγελίας σας .

Σ’αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την κατάθεση στο 22260 23163 & 6977724108 ή μέσω e-mail στο katsenosfishing@yahoo.gr

Εάν δεν έχουμε ενημέρωση για την κατάθεση εντός 3 ημερών,η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αζημίως και η σύμβαση πώλησης θα λογίζεται ως μηδέποτε κατατεθείσα.

2. Με αντικαταβολή

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα λ.χ. μεταφοράς) κατά την παραλαβή του προϊόντος από τον μεταφορέα της επιλογής μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70,00 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ!!!!!!!! Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! (Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΛΑΓΡΩΝ-ΨΑΡΟΤΡΟΦΩΝ-ΜΟΛΥΒΙΩΝ ΑΛΙΕΙΑΣ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ

Αποστολές – Μεταφορικά

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται με courier, στη διεύθυνση που θα ορίσετε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας εντός δύο ή τριών εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας, η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.
To «katsenosfishing.com» συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρίες ταχυμεταφοράς (courier) ώστε να παραδίδονται τα προϊόντα ασφαλώς και μέσα στο χρόνο που υποσχεθήκαμε. Σε περίπτωση όμως καθυστέρησης της παράδοσης της παραγγελίας για οποιοδήποτε λόγο η «katsenosfishing.com» δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Τα προϊόντα θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παραστατικά της παραγγελίας (απόδειξη).