Επιστροφή/Υπαναχώρηση – Αντικατάσταση Προϊόντων – Ακύρωση Παραγγελίας

Παρότι η περιγραφή των προϊόντων μας είναι αναλυτική και μπορείτε να σχηματίσετε πλήρη εικόνα του προϊόντος, μπορεί τελικά κατά την παράδοσή του να διαπιστώσετε ότι δεν είναι αυτό που επιθυμούσατε.Στην περίπτωση αυτή το «katsenosfishing.com» σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής και να το αντικαταστήσουμε με άλλο προϊόν ίσης αξίας. Λόγω της φύσης του αντικειμένου μας δεν υποστηρίζουμε επιστροφή χρημάτων παρά μόνο αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο προϊόν ίσης αξίας.

Διευκρινίζεται ότι το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος και θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια, την καταστροφή ή χειροτέρευση των επιστρεφόμενων προϊόντων μέχρι την παραλαβή τους.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τηλεφωνικές και για ηλεκτρονικές παραγγελίες.

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας. Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας και πριν την αποστολή των προϊόντων μπορείτε να καλέσετε στο 2226023163 & 6977724108 και ένας συνεργάτης του «katsenosfishing.com» θα αναλάβει αμέσως την ακύρωση της παραγγελίας.